December 22-én reggel 9-ig beérkező, raktárkészleten lévő termékekből álló csomagokat átadjuk a futárszolgálatnak! Kattints a részletekért!
Het gebruik van gekookte zaden is essentieel bij het vissen op brasem, kroeskarper, karper en amur!Hier spreken we voornamelijk over tarwe en maïs, daarnaast is in de zadenmix hennepzaad toegevoegd aan de twee ingrediënten.Ze bieden allebei eiwitrijk en koolhydraatrijk voedsel.
Het voordeel van gekookte zaden ten opzichte van hun droge of geweekte tegenhangers is dat vissen ze veel liever eten, en ze bovendien veel gemakkelijker en sneller verteren. Zo hoeven we ons geen zorgen te maken dat vissen die op onze voerplek komen pas 1-2 dagen later weer willen eten.Dit is vooral belangrijk in meren en andere natuurlijke wateren met een lage visdichtheid.Ze worden verkocht in ongearomatiseerde versies, dus we kunnen ze in deze staat aan de vissen aanbieden, of we kunnen zelf bepalen welke aroma en hoeveel er in de mix gaat.Aromatiseren wordt voornamelijk aanbevolen in het voorjaar en najaar; in de zomer is hun natuurlijke, pure smaak en geur onnavolgbaar. We raden ze ook ten zeerste aan voor karpervisserij en vistochten, aangezien grote karpers en amurs net zo veel de voorkeur geven aan kleine zaden als aan boilies of pellets. De betekenis van maïs hoeft niet te worden geïntroduceerd. We kunnen ze ook in grote verpakkingen kiezen, waarvan de eenheidsprijs nog voordeliger is.